Každý lepší motorista si „stráži“ náklady na prevádzku svojho vozidla. Čím viac vozidiel tým horšia evidencia v Exceli či dokonca na papieri. Existuje nespočetné množstvo aplikácií no chcem Vám predstaviť jednú veľmi jednoduchú aplikáciu pre správu nákladov s nálepkou „Made in Slovakia“ PHM & Náklady.

Túto aplikáciu už používam rok. Funguje presne ako má jednoduché pridávanie záznamov PHM, servis, iné náklady. Pekné podrobné štatistiky s exportom do HTML, CSV. Záloha a obnova údajov je v tejto aplikácii tiež pekne a funkčne vyriešená aj keď ja používam aplikáciu tretej strany keďže záznamy mením na dvoch zariadeniach. Buď na tablete alebo telefóne. Aktuálnu štatistiku v HTML uploadujem na web server. Jazykové rozhranie môže byť v slovenskom, českom, či poľskom jazyku. Angličtina, Nemčina, je akoby samozrejmosť a horúcou novinkou je španielsky a portugalsky jazyk. Nájdete tu tiež 5 grafov ktoré prehľadne zobrazia cenu PHM, spotrebu PHM či celkové rozloženie nákladov alebo mesačné či ročné. Plánovač vám pripomenie udalosť pri určitom dátume alebo pri určitých km. Presne ako má fungovať jednoduchý, prehľadný a účelný program. Bez akýchkoľvek zbytočností alebo zdržovaní. Záznam o tankovaní stihnem vypísať cestou od čerpacieho stojana po kasu prípadne do samotného zaplatenia.

Čo chcem naozaj zvýrazniť autor komunikuje s užívateľmi ktorí píšu recenzie na Obchod Play, akceptuje ich požiadavky na zapracovanie, komunikuje prečo musí byť tankovanie do plnej nádrže aby vychádzali správne údaje.

Vlastne testujem prerelease verziu. Sú tu pekné zmeny ktoré potešia určite viacerých ale na tie si ešte počkáme 😉

Screenshot_2014-04-14-10-20-15

PHM & Náklady
PHM & Náklady
Developer: Maze Mobileapps
Price: Free
PHM & Náklady - PRO
PHM & Náklady - PRO
Developer: Maze Mobileapps
Price: 1,89 €

Martin Šturcel

Len taký obyčajný človek plný chýb, nedokonalostí...🖕

0 Comments

Pridaj komentár

Avatar placeholder

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *