Tamker vôbec sa nevyjadrujem k veciam ktoré sú odvysielané v televízii, buď k reláciám, správam alebo reklamám. Až do včera, v relácií na Markíze Modré z neba..

Posledný príbeh bol o manželstve alebo teda vzťahu dvoch mladých ľudí Stana a Megy. Boli spolu dva roky, potom sa vzali, lebo „museli“ a to je asi všetko z romantického vzťahu. Po 3 týždňoch po  svadbe dala Megy žiadosť o rozvod. Že ju Stano celý čas klamal, že mu dala facku a tak. Čudné, divné, diváka to o to viac pritlačí do gauča alebo sedačky. Štáb relácie zorganizuje stretnutie týchto mladých ľudí v krásnom hoteli v Tatranskej Lomnici. Tam mladá krásna tehotná žena povie milému Stanovi že on sa nikdy nezmení, že ho pozná, teda nepozná, že ju klamal a tak.

Z vydarenej akcie a druhej šance sa nik neteší lebo chuť tohoto príbehu je oveľa viac trpká ako sa zdá.

Megy dáva dve podmienky aby si milý Stano našiel prácu a zabezpečil rodine bývanie. V prvej podmienke dáva pomocnú ruku štáb relácie a teda aj Vilo Rozboril. Vrámci dobrých vzťahov príde Vilo za náčelníkom mestskej polície v Banskej Bystrici pánom Ľubomírom Piterkom a informuje sa či by mohol spomínaný Stano sa stať členom mestskej polície. Pán náčelník oznamuje čo musí všetko adept splniť aby sa mohol zamestnať na polícii, po splnení týchto podmienok mu podáva ruku že od 1.3.2012 sa stáva z neho zamestnanec keď príde podpísať zmluvu.

Prichádza na stretnutie v štúdiu. Vilo spovedá Megy čo nové že vidí že už drobec je na svete a tak evidentne sa teší z prírastku. Príde aj Stano sadajú si. Vilo sa pýta Stana čo ako v práci, ten len rýchlo povie (tak ako len rýchlo dokáže hovoriť počas celej relácie) že nevyšlo to, Vilo evidentne prekvapený čo nevyšlo! Stano sa vykrúca že nemohol prísť lebo mal niečo iné a podobné báchorky. Vilo si prizve pána náčelníka a pýta sa ho že čo sa stalo. Ten len stručne odpovedá že Stano nemohol byť prijatý kvôli tomu že nespĺňa zákonom stanovené podmienky pre prácu obecného policajta.

Tak ma to dopálilo že ako je to možné že nespĺňa podmienky.Veď vysokoškolák ako Stano slušný a čestný človek nemôže spĺňať podmienky. Vyhľadal som si na internete aké musí spĺňať: skončené úplne stredoškolské vzdelanie, vek nad 21 rokov, čistý register trestov, fyzicky a psychicky zdatný atď. Vyzeralo byť všetko v poriadku až kým som do vyhľadávača nezadal meno Stanislav Eremiáš na druhej či tretej strane výsledkov mi našlo tento článok: http://www.piestanskydennik.sk/sita-detail/?tx_kiossita_pi1%5Bdetail%5D=85202

Už len jedno chcem napísať: Megy ďakujem že si Stanovi nedala druhú šancu a prajem Vám obom (tebe a bábätku) veľa zdravia!

 

Konečná karma článku: 12,81 ; prečítané: 4657 x

Diskusia:

 


Martin Šturcel

Len taký obyčajný človek plný chýb, nedokonalostí...🖕

0 Comments

Pridaj komentár

Avatar placeholder

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *