[maj update=’24/09/16′ ]+ Bola vydaná verzia pluginu 1.9 ktorá opravuje poškodený preklad slovenčiny.
+ Aktualizovaný súbor prekladu (verzia 2.0) s opravenými chybami v preklade. Zapracovaný bude v nasledujúcej aktualizácii pluginu, zatiaľ na stiahnutie tu.[/maj]
Ak sa snažíte optimalizovať obrázky na web stránke a už ste prešli pár pluginov no stále ste natrafili na nejaké obmedzenie tak nemali by ste vynechať reSmush.it Image Optimizer.


Mnohé z pluginov ktoré slúžia na optimalizáciu obrázkov majú rôzne obmedzenia. Buď sú obmedzené na počet spracovaných obrázkov za mesiac, prípadne maximálna veľkosť nahrávaných obrázkov je obmedzená na pár stoviek kilobajtov. Samozrejme po zakúpení „pro“ verzie sa nám ponúkajú oveľa väčšie možnosti konfigurácie jednotlivých nastavení pluginu.

Často krát veľa užívateľom stačí možnosť optimalizovať všetky obrázky v galérii dávkovo a následne udržiavať obrázky optimalizované. Zložitejšie nastavenia nie sú potrebné, Takúto možnosť ponúka plugin reSmush.it Image Optimizer. Jednoduchý, funkčný s veľmi minimalistickými nastaveniami a hlavne takmer bez obmedzení. Píšem že takmer lebo jediné obmedzenie (zatiaľ) je maximálna veľkosť súboru. Tá je momentánne nastavená na 5MB. Bez mesačného či denného limitu spracovania obrázkov. Slovenských používateľov WordPress hádam poteší možnosť ho mať v slovenskom jazyku.

Vo verzii 1.7 je poškodený súbor prekladu takže sa nezobrazuje korektne. Do opravenia tejto chyby môžete samotný preklad stiahnuť odtiaľto.

resmushit-sk_SK.tar.gz (326 stiahnutí )

Ak nájdete chybu v preklade prosím napíšte mi to aj tu do komentára.


Martin Šturcel

Len taký obyčajný človek plný chýb, nedokonalostí...🖕

1 Comment

reSmush.it Team · 23. septembra 2016 at 15:20

Hi Martin,

The last release includes your translation corrections. Enjoy!
https://wordpress.org/plugins/resmushit-image-optimizer/

Best regards,
reSmush.it team.

Pridaj komentár

Avatar placeholder

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *