Tak ako sa spieva v jednej peknej slovenskej pesničke „čože je to 50tka“ 🙂 si asi vyspevuje s Hollywoodskym úsmevom pán minister financií Ing. Peter Kažimír, len s textom „čože je to 300€“.

Zlatici Puškárovej len tak trhalo kútikmi úst keď počúvala žvásty pána ministra, obdivujem ju aká je obrovská profesionálka a nezasmiala sa na plné hrdlo ako ja. Pán minister Kažimír len zabudol tak btw alebo teda slovensky mimochodom poznamenať že aký to má momentálne čistý príjem jeho domácnosť za jeden kalendárny mesiac. Alebo radšej nie lebo tých 700 000 slovenských občanov by dostalo infarkt, mozgovú mŕtvicu a trombózu. A to by už asi slovenská vládnúca strana nerozchodila ak by mala sponzorovať tých pár stoviek tisíc pohrebov. Nie nezávidím Vám pán minister ani vám páni poslanci a ani hovorcom poslancov. Robíte si svoju prácu za ktorú dostávate odmenu: plat. Poniektorí majú viac tej onej pomyslenej zodpovednosti a taktiež ste viac pracovne vyťažený ako taký „priemerý“ slovák.

Mám len jednu prosbu, robte si svoju robotu tak zodpovedne ako vám to dovoľuje svedomie a vedomie, len prosím vás nikomu nevešajte na nos koľko zarábate.  Lebo Mojich 100€ v Mojej peňaženke o ktorých vláda nevie má oveľa väčšiu hodnotu ako tých Vašich pár tisíc vo Vašej peňaženke!


Martin Šturcel

Len taký obyčajný človek plný chýb, nedokonalostí...🖕

0 Comments

Pridaj komentár

Avatar placeholder

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *